Κυνηγός πυροβόλησε και κατέρριψε …drone στην γειτονική Ιταλία!



Ιταλός κυνηγός πέρασε το drone της εταιρείας DL Droni για πουλί, πυροβόλησε και το κατέρριψε μα όταν παρατήρησε από κοντά τι είχε κτυπήσει έφυγε τρέχοντας με ένα πράσινο αυτοκίνητο. Το περίεργο περιστατικό συνέβη σε αγροτική περιοχή της Μάντοβα μεταξύ Piadena και  Canneto sull’Oglio,στην Ιταλία.

Οι ιδιοκτήτες του drone Simone Dall’Asta  κ γιος έγραψαν στο Facebook: "Συγχαρητήρια σε όσους έχουν εκδώσει την κυνηγετική άδεια αυτού του φτωχού πολεμιστή"
"Υπάρχουν και μεταξύ μας παράνομοι που θέτουν σε κίνδυνο τους ανθρώπους και τα πράγματα: εμείς οι πιλότοι είμαστε οι πρώτοι που τους καταγγέλλουμε και διατηρούμε την απόστασή τους από αυτούς", συνεχίζει ο Simone Dall’Asta, ο οποίος πραγματοποιούσε μια δοκιμή με το drone της εταιρείας του DL Droni εν όψει μιας νέας πιστοποίησης του από την πολιτική αεροπορία (Enac).
Ο ίδιος αναφέρει ότι οι χειριστές των drown έχουν ειδική εκπαίδευση και περνούν από ιατρικές εξετάσεις σε αντίθεση με κάποιους κυνηγούς που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα πουλιά από τα drone.
Ας ελπίσουμε ότι θα πάει έστω τώρα για μια εξέταση ματιών, αν και η οικονομική ζημία έχει ήδη γίνει".
Τώρα οι καραμπινιέροι αναζητούν τον επίδοξο  "ελεύθερο σκοπευτή".
Προσοχή λοιπόν σε ότι κινείται στον αέρα!!