Πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης από τον ΚΣ Καστοριάς


1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Καστοριάς: Πράξη Προσφοράς Και Αλληλεγγύης Εν Όψει Της Παγκόσμιας Γιορτής ΑΜΕΑ
Στη Δωρεά δύο αναπηρικών αμαξιδίων στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς προχώρησε το προηγούμενο διάστημα ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Καστοριάς
Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς εκ μέρους του συλλόγου που σκοπό έχει να στηρίξει μια ομάδα ανθρώπων που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και να απαλύνουν την καθημερινότητα τους. Η πρόσφατη δωρεά αποτελεί εξ ολοκλήρου δαπάνη του Κυνηγετικού Συλλόγου και αφορά σε δύο αναπηρικά αμαξίδια με θέση για φορητή φιάλη οξυγόνου και στατώ για ορό.
«Είναι η δεύτερη φορά μέσα στο 2017 που ενισχύουμε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς. Η πρώτη δωρεά αφορούσε φορητές φιάλες οξυγόνου και κουρτινόξυλα για την νεόδμητη γυναικολογική-μαιευτική κλινική». δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Ρεσίνης ο οποίος από τότε που βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου υλοποιεί πολλές και σημαντικές δράσεις κοινωνικού περιεχόμενου που σκοπό έχουν αφενός να βοηθήσουν δομές και ανθρώπους και αφετέρου να περάσει και το μήνυμα ότι οι κυνηγοί είναι κοινωνοί των προβλημάτων της ακριτικής μας περιοχής . Αξίζει επιπλέον να αναφερθεί ότι ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Καστοριάς έχει υλοποιήσει και άλλες δράσεις που θα τις αναδείξουμε στην πορεία.
ΠΗΓΗ kastoria365.gr/