Τα 90 χρόνια του Βασιλιά του ανέμου Giorgio Guberti.


Μια αξέχαστη βραδιά για τα 90 χρόνια του Βασιλιά του ανέμου DEL VENTO, Giorgio Guberti οργανωμένη από τον Antonio Spagnoletti και τον Cosimo Fabio Montenero σε συνεργασία με το Pointer club της Ιταλίας,έγινε εχτές στην Ιταλία,για να γιορτάσουν τα 90 χρόνια ενός τεράστιου Δημιουργού, είδωλο της pointer-ρικής ιταλικής και διεθνής κυνοφιλίας. Πολλοί φίλοι πάνω από 110, από όλη την Ιταλία και τη Σερβία, έζησαν με συναίσθημα αυτό το μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός.
Ο Giorgio Guberti όπως γνωρίζουν οι κυνόφιλοι,ξεκίνησε την εκτροφή των πόιντερ την δεκαετία του ’60 με τον LUKANIAE LUCKY, έναν σκύλο με εξαιρετικό καλπασμό και μεγάλη οσφρητική δύναμη, δίνοντας ζωή στο εκτροφείο DEL VENTO, με το οποίο η ιστορία του πόιντερ συνεχίζεται στην Ιταλία. 
Αν κ πολλοί ιδιοκτήτες πόιντερ στη χώρα μας μπορεί να μην γνωρίζουν ποιος είναι ο Giorgio Guberti όμως δεν υπάρχει, σχεδόν, πόιντερ που να μην κυλάει στις φλέβες του αίμα DEL VENTO, όπως δεν υπάρχει κ πόιντερμαν που να μην γνωρίζει αυτή τη γραμμή αίματος.
 Στο κυνοφιλικό στερέωμα είναι πολλοί λίγοι αυτοί που έχουν καταφέρει να συνδέσουν άμεσα και άρρηκτα το όνομά τους με μια φυλή κ ο Giorgio Guberti είναι ένας από αυτούς και είναι ο άνθρωπος που «κρύβεται» πίσω από την επονομασία ΠΟΙΝΤΕΡ DEL VENTO. 






 Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχηθώ κ εγώ προσωπικά στον Βασιλιά του ανέμου DEL VENTO, Giorgio Guberti: Buon Compleanno Dottore!

Για το www.fisi.tv - Βαγγέλης Παπαδοκοτσώλης ©