Κλείνει σε τρεις ημέρες ένας ακόμη διάσημος κυνηγετικός ιστότοπος!

Photo: Léopld Amory

yeswehunt.eu

Στις 12 Μαρτίου,σε λίγες μέρες δηλ. κλείνει ένας ακόμη διάσημος κυνηγετικός ιστότοπος,το γνωστό σε όλους τους ευρωπαίους κυνηγούς: Yeswehunt! 
Το http://yeswehunt.eu/ κατάφερε να ενώσει 14.500 περίπου κυνηγούς από 85 διαφορικές χώρες με μέσο όρο ηλικίας τα 43 χρόνια,από τους οποίους το 65% κυνηγάει παραπάνω από ένα μήνα στην χώρα τους και το 25% κυνηγάει παραπάνω από 10 ημέρες στο εξωτερικό ανά έτος.
Για πρώτη φορά ενώθηκαν τόσοι πολλοί κυνηγοί από την Ευρώπη αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο σε μια διαδικτυακή κοινότητα μοιράζοντας μεταξύ τους κυνηγετικές εμπειρίες,φωτογραφίες,βίντεο και διάφορα σχόλια και μέρη όπου θα μπορούσαν να κυνηγήσουν ακόμα και μαζί.
Μια πολλή σημαντική προσπάθεια συντελέστηκε,αυτή να ενώσει την παγκόσμια και κυρίως την Ευρωπαική κυνηγετική οικογένεια κάτι που μέχρι πριν πέντε χρόνια φάνταζε όνειρο απίστευτο!
Η οικονομική κρίση ήρθε όμως και εδώ να αποτελειώσει την όλη καλή προσπάθεια των συντελεστών του Yeswehunt.Έτσι μετά από όλα αυτά τα χρόνια επιτυχίας η εύρεση κάποιων παραγόντων κ εταιρίων για να βοηθήσουν οικονομικά το Yeswehunt έγινε δύσκολη και έτσι οι συντελεστές του έκριναν καταλληλο να κλείσει προκειμένου να μην πέσει αλλιώς το σοβαρό επίπεδο του ιστότοπου.
Έτσι ένα ακόμα πλήγμα έγινε στην κυνηγετική οικογένεια.Ας ευχηθουμε ότι θα μπορέσει σύντομα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που το έφεραν σε αυτό το άσχημο σημείο και σύντομα το Yeswehunt να ξανάρθει ανανεωμένο κοντά μας!


Important message: On 12 March, Yeswehunt goes offline
Dear Yeswehunters, dear hunting friends,

We regret to inform you that this will be the last Yeswehunt newsletter.

Για το ΦΥΣΗ ΤV www.fisi.tv
Βαγγέλης Παπαδοκοτσώλης