Οι Ελληνικές Κυνηγετικές Εκθέσεις το 2014


 Κάθε χρόνο στην Ελλάδα μετά την λήξη της κυνηγετικής περιόδου, διοργανώνονται κυνηγετικές εκθέσεις, συνήθως μία φορά τον χρόνο, την εποχή της άνοιξης.
Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να γίνοντε αυτές οι κυνηγετικές εκθέσεις κ πόσο αξίζει για εμάς τους κυνηγούς κ ψαράδες να τις επισκεπτόμαστε, αφού στις εκθέσεις αυτές βλέπουμε από κοντά όλα τα κυνηγετικά είδη και τα νέα προϊόντα της αγοράς, τις νέες τάσεις στο κυνήγι και στο ψάρεμα, βλέπουμε εκθέσεις μορφολογίας κυνηγετικών σκυλιών, ενώ μποροὐμε εύκολα να συγκρίνουμε τιμές, μεγέθη και να αγοράσουμε προιόντα με έκπτωση "λόγω έκθεσης".
Φυσικά θα βρεθούμε με τους άγνωστους κ γνωστούς μας,θα μιλήσουμε για την κυνηγετική περίοδο που μόλις έληξε και για όλα τα θέματα της επικαιρότητας ενώ σίγουρα θα είναι μια τονωτική ένεση μέχρι να ξαναρχίσει η νέα κυνηγετική περίοδος.

Φέτος θα πραγματοποιηθούν δύο Κυνηγετικές Εκθέσεις κ μάλιστα σε κοντινές ημερομηνίες.


Η πρώτη έκθεση που θα γίνει, είναι η Outdoor Expo 2014 κυνήγι, ψάρεμα, σκοποβολή, κυνοφιλία και θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 27 έως την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) που βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής.
Επικοινωνία:
Τηλ: 210.9984.920
E-mail: outdoorexpo@outdoorexpo.gr
www.outdoorexpo.gr
Η Outdoor Expo 2014 είναι μια νέα καινοτομική έκθεση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά το 2014 και ψυχή της έκθεσης είναι ο Λευτέρης Κακαβούλης. 
Διοργανωτής της έκθεσης είναι η Theasis Expo




Η δεύτερη έκθεση που θα γίνει, είναι η Natex 2014 Κυνήγι, Ψάρεμα,Κατάδυση, Κάμπινγκ κ Σκάφος
και θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 3 έως την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 στο σύγχρονο εκθεσιακό χώρο του Δυτικού αεροδρομίου Ελληνικού, στην αίθουσα Ξιφασκίας (Λεωφ. Ποσειδώνος).
Επικοινωνία:
Τηλ. 210-7250.981
Fax: 210-7258.787
E-mail: natex@varveris.gr
www.natex.gr

Μαζί με την έκθεση NATEX  που πραγματοποιείται για 28η χρονιά,θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ,που αφορά τους φίλους του ναυταθλητισμού.Δύο κορυφαίες εκθέσεις στο Ελληνικό, με μία είσοδο!
Διοργανωτής της έκθεσης είναι οι Εκδόσεις Βαρβέρη