Ποιοί υποχώρησαν άτακτα τελικά?

  Διαβάζω  για την Άτακτη υποχώρηση των αντικυνηγών από το δελτίο τύπου της ΚΣΕ.
 Το κυνήγι έτσι όπως πάει βιώνει δύσκολες στιγμές και το μέλλον του, μετά και την οικονομική κρίση που περνάμε, θα είναι αβέβαιο.Επείγει πραγματική προάσπισή του.
 Και αντί να είμαι χαρούμενος που κατατροπώσαμε τους εχθρούς του κυνηγιού, είμαι πολύ σκεπτικός και στεναχωρημένος.Τελικά οι αντικυνηγοί και ο κύριος Αγγελέτος κατάφερε αυτό που ήθελε και χωρίς να ζοριστεί και πολύ.Με την νέα ρυθμιστική που πέτυχε πάλι φέτος ,ήδη μας έκοψαν κάποιες ημερομηνίες από κάποια θηράματα τον Φεβρουάριο.Δηλαδή του χρόνου εάν αποφασίσει πάλι να μας κάνει τα ίδια ο κύριος Αγγελέτος μήπως τελικά καταφέρει και μας κόψει και ολόκληρο τον μήνα του Φεβρουαρίου? 
 Έτσι έγινε και με την πρώτη προσφυγή εάν θυμάστε,που πάλι μας έκοψαν ημερομηνίες από κάποια θηράματα τον Φεβρουάριο.Τελικά από τις δυο προσφυγές άσχετα εάν δεν τις προχώρησε και παραιτήθηκε ο κύριος Αγγελέτος, εμείς οι κυνηγοί βγήκαμε χαμένοι και τις δυο φορές !!!
 Και εάν θυμάστε καλά τον Αύγουστο που είχαμε όλοι θεωρήσει τις κυνηγετικές άδειες μας, είχαμε άλλη ρυθμιστική που τώρα πια έχει διαμορφωθεί και έχουμε χάσει κάποιες ημερομηνίες.
Και για να είμαστε σωστοί, αρκεί να κοιτάξουμε τις ρυθμιστικές των προηγούμενων χρόνων για να καταλάβουμε τις διαφορές.
Ποιοί υποχώρησαν άτακτα τελικά?
Αυτοί, οι εμείς που βγήκαμε και χαμένοι στην τελικη φάση?
Σκεφτείτε το λίγο....

    www.fisi.tv