Στο Μητροπολίτη ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης για την παράδοση των τροφίμων


Σε κλίμα αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε η παράδοση των τροφίμων μακράς διαρκείας, που συγκέντρωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης. Όπως αποδείχθηκε, το κάλεσμα, που απηύθυνε στα μέλη του για στήριξη των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης, μιας και πολυάριθμοι ήταν εκείνοι που έσπευσαν να συνεισφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης. Να τονιστεί ότι στην ενέργεια αυτή αρωγός στάθηκε το Δασαρχείο Σπάρτης και πιο συγκεκριμένα ο Δασάρχης, κύριος Γιώργος Ζάκκας, και το προσωπικό της υπηρεσίας. 
 
Ο μητροπολίτης Μονεμβασίας & Σπάρτης, κ.κ.Ευστάθιος, υποδέχθηκε τον πρόεδρο του συλλόγου, κύριο Γιάννη Καρβουνιάρη, τον αντιπρόεδρο, κύριο Πέτρο Κατσή, καθώς και το θηροφύλακα, Σταύρο Παναγιωταράκο, οι οποίοι παρέδωσαν τη σημαντική ποσότητα τροφίμων που συγκεντρώθηκε.
 
Ο σεπτός ποιμενάρχης μας μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την πρωτοβουλία του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης υπογραμμίζοντας ότι, στην εποχή που ζούμε, μόνο με την αγάπη μπορούμε να επιβιώσουμε, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Καρβουνιάρης, τόνισε ότι η ενέργειά αυτή -πέρα από το κοινωνικό της αντίκρυσμα- στόχο είχε να λειτουργήσει ως μία έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς του Μητροπολίτη σε όλες τις δομές του νομού Λακωνίας. Μάλιστα, δεσμεύτηκε για επανάληψη τέτοιων δράσεων που αποδεικνύουν ότι αυτά που πηγάζουν από την ψυχή μας, μπορεί να φαντάζουν μικρά, αλλά στο αντίκρυσμά τους είναι πραγματικά μεγάλα!
 
 
Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας
 
Ιωάννης Λ. Καρβουνιάρης  Δημήτρης Κ. Κουτσοβίτης 

Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης
Αναγνωρισμένο Σωματείο Συνεργαζόμενο με το Υπουργείο Γεωργίας   
Μέλος της Γ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου
Χείλωνος 10                                                             
Τηλ - Φαξ: 27310 26123                                             
email: kynhgetikos-spartis@hotmail.gr