Application "Climb in Greece">ένας πλήρης οδηγός για τα αναρριχητικά πεδία στην Ελλάδα

Visualizzazione di parousiasi.png

Η iforest συνεχίζοντας την παράδοση δημιούργησε την τρίτη της εφαρμογή σχετική με την ύπαιθρο και συγκεκριμένα με τα αναρριχητικά πεδία, η οποία είναι και ΔΩΡΕΑΝ.


Το “Climb in Greece” είναι ένας πλήρης οδηγός για τα αναρριχητικά πεδία στην Ελλάδα. Η εφαρμογή περιέχει πάνω από 80 αναρριχητικά πεδία και παρέχει στο χρήστη τις ακόλουθες δυνατότητες:
- Εμφάνιση όλων των αναρριχητικών πεδίων της Ελλάδας στο χάρτη
- Παρέχει σημαντικές πληροφορίες για κάθε αναρριχητικό πεδίο της Ελλάδα. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν το όνομα, την πλησιέστερη πόλη και των αριθμό των διαδρομών του κάθε αναρριχητικού πεδίου.
- Την τρέχουσα θέση του χρήστη στο χάρτη της εφαρμογής με τη χρήση ασύρματων δικτύων ή δορυφόρων GPS (ενεργοποίηση υπηρεσίες τοποθεσίας στις ρυθμίσεις της συσκευής). *Ο χρήστης με ένα κλικ μπορεί να ελέγξει εύκολα τις καιρικές συνθήκες με βάση την τρέχουσα θέση του.
- Προβολή και υπολογισμός διαδρομών με βάση την τρέχουσα θέση του χρήστη πατώντας το κουμπί οδηγίες του Google Map στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης της εφαρμογής. Εμφανίζει τη διαδρομή, την απόσταση, τη διάρκεια και πλοήγηση στο προτιμώμενο αναρριχητικό πεδίο.
- Μενού με πρόσθετες χρήσιμες πληροφορίες για τον χρήστη (Επικοινωνία, περιγραφή της εφαρμογής, πλοήγηση και ρυθμίσεις τοποθεσίας).

Ο κατάλογος όλων των διαθέσιμων αναρριχητικών πεδίων ενημερώνεται συχνά δίνοντας στο χρήστη την πιο ενημερωμένη πληροφορία. Οι ενημερώσεις εγκαθίστανται αυτόματα.  Η εφαρμογή είναι στην Αγγλική, αλλά ο χάρτης με τις οδηγίες πλοήγησης βασίζεται στην επιλεγμένη γλώσσα της συσκευής. Για τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής απαιτείται σύνδεση στο Internet.
Η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά σε κινητά τηλέφωνα (smartphones) και ταμπλέτες (tablet) με λειτουργικό σύστημα Android από Έκδοση 4.0.3 και πάνω.