Απίστευτα ζώα: Μια αρκτική αλεπού κάνει την ψόφια όταν την πιάνουν οι κυνηγοί και...



Όταν μιλάμε για «πονηρή αλεπού» εννοούμε ακριβώς αυτό του είδους το ζώο το οποίο αφού αφήνει τους κυνηγούς να την ξεμπλέξουν από την παγίδα κάνει το αναπάντεχο

Το βίντεο που παραθέτουμε καταγράφει μια τυπική σκηνή στην Σιβηρία. Ένα από τα πιο όμορφα αλλά μαζί και πιο έξυπνα ζώα του πλανήτη, μια αρκτική αλεπού, έχει πιαστεί στην παγίδα. Οι κυνηγοί έχουν σπεύσει στο σημείο και βγάζουν αργά αργά την θηλιά γύρω από τον λαιμό, έτσι ώστε να μην καταστρέψουν την πολύτιμη γούνα για την οποία κυνηγούν αυτό το υπό εξαφάνιση ζώο.

Όμως η αλεπού, όνομα και πράγμα, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Όπως φαίνεται από τις εικόνες που παρακολουθούμε, σε όλη την διαδικασία της απελευθέρωσής της κάνει... τον ψόφιο κοριό. Μάλιστα οι κυνηγοί είναι τόσο σίγουροι ότι η αλεπού είναι νεκρή που την αφήνουν όπως-όπως αφύλακτη σε ένα ανοιχτό κουτί.
Και εκεί γίνεται... της αλεπούς. Το ζώο αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει δράση και ξαφνικά ζωντανεύει, και πηδώντας έξω από το κουτί απομακρύνεται πριν οι κυνηγοί καταλάβουν ακριβώς τι έγινε. Στην συνέχεια την βλέπουμε να χαίρει άκρας υγείας και μάλιστα να συναντά μέλη της αγέλης της με την οποία όπως φαίνεται θα συνεχίσει να ζει την ελεύθερη ζωή της.

 Δείτε εδω το video: 


http://www.liveleak.com/view?i=10b_1453045418


Πηγή: ΠρώτοΘεμα.gr