Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας έχοντας υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, συγκέντρωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά περισσότερα από 640 κιλά κρέας αγριόχοιρου για να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Άρτας με πολύ αγάπη και σεβασμό .
Η κυνηγετική οικογένεια της Άρτας ανταποκρίθηκε και απέδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ευαισθησία της απέναντι σε συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους. Εκτός από την πλούσια δράση που έχουμε επιδείξει σε φιλοπεριβαλλοντικές και φιλοθηραματικές δράσεις οι κυνηγοί μέλη μας απέδειξαν ότι δεν μένουν ασυγκίνητοι στις δύσκολες μέρες της οικονομικής ύφεσης που πλήττουν την τοπική κοινωνία.
Με την προσφορά μας αυτή ως κυνηγοί αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά ότι Κυνηγετικός Σύλλογος δεν σημαίνει μόνο έκδοση αδειών αλλά και προσφορά όπου και όποτε χρειαστεί στον συνάνθρωπό μας που το έχει πραγματικά ανάγκη ,γιατί η αγάπη και η αλληλεγγύη υπάρχει και είναι αυτή που θα νικήσει και θα αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο.
Σκοπός του Συλλόγου είναι η πράξη αυτή να καθιερωθεί και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με την προσδοκία όλο και περισσότεροι κυνηγοί να συμβάλουν στην προσπάθειά μας.