Κυνηγός πυροβόλησε αστυνομικό – Τον πέρασε για θήραμα




Δυσάρεστη τροπή πήρε το απόγευμα της Δευτέρας η εξόρμηση για κυνήγι δύο ατόμων, ηλικίας 43 και 29 ετών, στη Φθιώτιδα.
Ο 43χρονος μπέρδεψε τον 29χρονο αστυνομικό για θήραμα και πάτησε τη σκανδάλη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πρόσωπο. Οι δυο τους είχαν πάει για κυνήγι πουλιών σε περιοχή πάνω από τα διόδια της Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας.
Το χρονικό
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο lamiareport.gr, ο 43χρονος, μαζί με την παρέα του, κυνηγούσε σε κοντινή απόσταση και κάποια στιγμή φέρεται να πυροβόλησε χαμηλά, σε σημείο όπου βρισκόταν ο 29χρονος.
Τα σκάγια δυστυχώς βρήκαν τον τελευταίο στο πρόσωπο. Για καλή του τύχη επρόκειτο για ψιλά σκάγια και δεν του στοίχισαν τη ζωή.
Όλοι τους κινήθηκαν άμεσα να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο αστυνομικό, ενώ κλήθηκε και γιατρός στο σημείο. Ακολούθως, τον μετέφεραν ως τον παράδρομο των Θερμοπυλών, ενώ την ίδια ώρα στο σημείο έφθανε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
Γιατροί και νοσηλευτές τού πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ προέβησαν και στις απαραίτητες εξετάσεις, κρίνοντας στη συνέχεια ότι πρέπει να μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, καθώς είχε τραυματιστεί και στο μάτι.
Πράγματι λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και συνοδεία περιπολικού εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης που επικρατούσε στο εθνικό δίκτυο κατευθύνθηκε στην Αθήνα.
Η ζωή του αστυνομικού δεν κινδυνεύει
ΠΗΓΗ  /www.athensvoice.gr