Βρέθηκε σε μια λίμνη ένα ψάρι με «ανθρώπινο πρόσωπο»


Βρέθηκε σε μια λίμνη ένα ψάρι με «ανθρώπινο πρόσωπο»: το βίντεο γίνεται viral, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική..
Ένα ψάρι προσεγγίζει την όχθη μιας λίμνης. Ίσως αναμένει ότι ο άνθρωπος στην όχθη,θα του δώσει κάποιο φαγητό. Μια σκηνή όπως πολλές άλλες εκτός από το ότι το εν λόγω ψάρι έχει ένα ρύγχος με σαφή ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Σάν να φορούσε μια μάσκα ενός άνδρα.

Κίνα, ένα ψάρι με ένα "ανθρώπινο πρόσωπο"εντοπίστηκε σε μια λίμνη.
Όλα αυτά συνέβησαν σε μια μικρή λίμνη στο χωριό Miao στο Κουνμίνγκ, πρωτεύουσα της επαρχίας Yunnan, στη νότια Κίνα. Και η γυναίκα που βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτήν την πραγματικά εξαιρετική κατάσταση είχε την ετοιμότητα να πάρει το κινητό της και να κάνει ένα βίντεο από αυτό. Οι εικόνες στη συνέχεια τελειώνουν στο Weibo, ένα πολύ δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στην ασιατική χώρα, και αναπόφευκτα έγιναν viral αμέσως.

Στην πραγματικότητα το πρόσωπο του ψαριού είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά μερικές σκιές και κηλίδες δίνουν αυτή την εντύπωση: υπάρχουν δύο σκοτεινά σημεία που μοιάζουν με δύο μάτια, δύο κάθετες γραμμές που μοιάζουν με τις πλευρές μιας μύτης και μια οριζόντια που φαίνεται να σχεδιάζει ένα ανθρώπινο στόμα .

Κατά τη διάρκεια του κλιπ μπορείτε να ακούσετε μια γυναίκα που λέει: "Το ψάρι έχει μετατραπεί σε νεράιδα". Αλλά το μοναδικό μαγικό πράγμα είναι η φαντασία όλων όσων το παρακολουθούμε.
https://www.facebook.com/Newsflare/videos/2673941649328926/

 Foto https://www.lastampa.it/
 Για το ΦΥΣΗ TV- http://www.fisi.tv : Βαγγέλης Παπαδοκοτσώλης