Πώς να καθαρίσετε το θάμπωμα από το πλαστικό κάλυμμα των προβολέων του αυτοκινήτου σας



 Μετά από χρόνια χρήσης, το πλαστικό κάλυμμα των προβολέων του αυτοκινήτου σας δημιουργούν το γνωστό θάμπωμα (πολυμερισμό) που εκτός της ελλεινής εμφάνισης των φαναριών και του αυτοκινήτου, που πλέον μοιάζει να έχει μαζέψει 10 χρόνια κακής συμπεριφοράς στην πλάτη του, υπάρχει και το θέμα πτώσης της απόδοσης και η περίεργη δέσμη των φώτων το βράδυ που δημιουργούν ένα πολύ περίεργο διάχυτο και ενοχλητικό φώς για τους απέναντι οδηγούς.
Τα καινούγια φανάρια είναι πλαστικά και όχι απο γυαλί για ευνόητους λόγους: ασφάλεια σε χτύπημα πεζού, βάρος, ευκολία κατασκευής και το πιθανότερο χαμηλότερο κόστος.Όμως όλο και πιο συχνά βλέπουμε νέα αυτοκίνητα με θαμπωμένα φανάρια.
Υπάρχει λύση εκτός από την αλλαγή τους;
Ψάξτε στο google για "fogged headlight" και θα δείτε πολλές λύσεις.
Από αναζήτηση στο διαδίκτυο για θαμπώματα και γρατζουνιές σε πλαστικά φανάρια,
φαίρινγκ μηχανών κλπ. βρήκαμε ένα οδηγό που μας δείχνει αναλυτικά και με εικόνες πως μπορούμε να διορθώσουμε μόνοι μας σχετικά εύκολα και με πολύ καλά αποτελέσματα και οικονομικά το πρόβλημα αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω.
Πώς να καθαρίσετε το θάμπωμα από το πλαστικό κάλυμμα των προβολέων( των φαναριών) του αυτοκινήτου σας; δείτε:  http://www.wikihow.com/Clean-Headlights