Τύχη βουνό για το πόιντερ της φωτογραφίας!


Ο ανεμοστρόβιλος που χτύπησε πρόσφατα την Βόρεια Ιταλία στην επαρχία του Βένετο στις 7 Ιουλίου έφερε πρωτόγνωρες καταστροφές κάνοντας το αποτέλεσμα του ανεμοστρόβιλου να μοιάζει σαν αυτό του σεισμού. Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν από το σαρωτικό πέρασμα του ανεμοστρόβιλου από την επαρχία Βένετο, που έπληξε μια περιοχή κοντά στη Βενετία: Στέγες ξηλώθηκαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν, σπίτια υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές κ ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του, ενώ υπάρχουν κ άλλοι σοβαρά τραυματισμένοι. 



Ο ανεμοστρόβιλος ήταν πρωτόγνωρος στην περιοχή κ οι ζημιές τεράστιες.Τύχη βουνό για την θυληκιά ποιντερίνα της φωτογραφίας κ τους ιδιοκτήτες της που βγήκαν όλοι σώοι από την καταστρεπτική μανία του φυσικού φαινόμενου.Οταν τελείωσε η καταστροφή η σκυλίτσα της φωτογραφίας βρέθηκε σώα αλλά φοβισμένη κ με μερικές γρατζουνιές.



 Οι ιδιοκτήτες που σώθηκαν κ αυτοί από θαύμα πήγαν την ποιντερίνα στον κτηνίατρο όπου διαπίστωσαν πως είναι μια χαρά στην υγεία της αλλά πολύ φοβισμένη από την καταστρεπτική μανία του ανεμοστρόβιλου.



Πηγή: SOS Alluvione Veneto - Come aiutare @Erika barina

Παπαδοκοτσώλης Βαγγέλης για το ΦΥΣΗ ΤV- www.fisi.tv