Εσύ, συμπλήρωσες και έστειλες το Ερωτηματολόγιο Άρτεμις;



Μην αμελείτε να συμπληρώνετε το Ερωτηματολόγιο Άρτεμις. Είναι απαραίτητο για τη συνέχιση του κυνηγίου!
Υπάρχει η ανάγκη οι κυνηγοί να μπορούμε να αποδείξουμε στις αρχές πως η πληθυσμιακή αφθονία των θηρεύσιμων ειδών είναι τέτοια που μπορούμε και του χρόνου να κυνηγήσουμε χωρίς αναίτιους περιορισμούς και απαγορεύσεις.
Και αυτό γίνεται μόνο μέσα από τη συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου Άρτεμις, της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.
Θυμίζουμε πως η αποστολή του ερωτηματολογίου Άρτεμις γίνεται δωρεάν και αρκεί να το βάλετε στο σχετικό φάκελο με το πληρωμένο τέλος και να το ρίξετε σε ένα ταχυδρομικό κουτί ή να το φέρετε στα γραφεία του Συλλόγου σας.
Όσοι κυνηγοί δεν εφοδιάστηκαν με το ερωτηματολόγιο όταν παρέλαβαν την άδεια θήρας τους, μπορούν να το κάνουν και σήμερα περνώντας από τα γραφεία του Συλλόγου τους.
Το κυνήγι περνά δύσκολες μέρες και πληθαίνουν οι φωνές που χωρίς λόγο επιχειρούν να το περιορίσουν.
Ας βοηθήσουμε όλοι την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, που κάθε Καλοκαίρι δίνει τη δική της μάχη για να εκδοθεί χωρίς αναίτιους περιορισμούς η νέα Ρυθμιστική για να συνεχίσουμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα. Ο «αυτόματος πιλότος» δεν εξυπηρετεί τα κυνηγετικά μας θέματα, πρέπει ο κάθε κυνηγός να συμπληρώνει το Αρτεμις, και ασφαλώς όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων
Ας στείλουμε λοιπόν φέτος συμπληρωμένο όλοι το Ερωτηματολόγιο Άρτεμις.
Σας θυμίζουμε ότι τα στοιχεία των ερωτηματολογίων είναι απόρρητα και οι μόνοι που έχουν πρόσβαση είναι η επιστημονική ομάδα του προγράμματος!
Το πρόγραμμα «Αρτεμις» είναι μια διαρκής μελέτη καταγραφής της κυνηγετικής κάρπωσης και παρακολούθησης των θηραματικών πληθυσμών. Διανύει τώρα τον εικοστό χρόνο της ζωής του, είναι έργο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και εκπονείται από τετραμελή ομάδα επιστημονικών συνεργατών της. Ονομάστηκε «Αρτεμις» προς τιμήν της κυνηγέτιδας θεάς και προστάτιδας του κυνηγιού, επειδή αποτελεί την πρώτη μελέτη πανελλήνιας εμβέλειας που έχει ως αντικείμενο το κυνήγι.
Το πρόγραμμα ΑΡΤΕΜΙΣ είναι το διαβατήριο για το μέλλον του κυνηγίου.

Η υλοποίησή του στηρίζεται στην επιστροφή συμπληρωμένου του ερωτηματολογίου, στο τέλος της κυνηγετικής περιόδου, όπου περιγράφεται η κάρπωση που πέτυχε ο κάθε κυνηγός κατά την διάρκεια των κυνηγετικών του εξόδων, σε συνδυασμό με διάφορα στοιχεία που αφορούν την κυνηγετική του εξειδίκευση και τις συνήθειες του ίδιου ως κυνηγού. Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το βρείτε στα γραφεία του κάθε Κυνηγετικού Συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα ΑΡΤΕΜΙΣ εδώ > http://www.ksellas.gr/artemis.asp(πατήστε το σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες)

Μην ξεχνάτε να το συμπληρώνετε!


Και για τους φίλους κυνηγούς του Φύση Τν εδώ θα το βρείτε έτοιμο για εκτύπωση  > πρόγραμμα ΑΡΤΕΜΙΣ (πατήστε το σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες)