Νέο...... Τραγικό "θανατηφόρο" ατύχημα κυνηγού στην Ασπροβάλτα.



Θανατηφόρο ατύχημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 12/12/2015 στην Ασπροβάλτα Θεσ/νίκης κατά την διάρκεια κυνηγιού με αποτέλεσμα την απώλεια κατοίκου της Ασπροβάλτας και εργαζόμενου στον δήμο μας

Συγκεκριμένα και όπως διαπιστώθηκε από την σχετική έρευνα των αρμόδιων αρχών, ο άτυχος κυνηγός κατά την ώρα της επιστροφής μπέλτηκε σε περιοχή με πυκνή βλάστηση μέσα στην οποία σκάλωσε το όπλο του.
Στην προσπάθεια του να το τραβήξει προς το μέρος του (δυστυχώς με την κάνη στραμένη προς το σώμα του) η σκανδάλη του όπλου μπλέχτηκε σε κλαδιά με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει και να χτυπηθεί κυριολεκτικά εξ επαφής.
Χρειάστηκε αρκετος χρόνος να γίνει αντιληπτή η απουσία του και καθώς δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις του κινητού του, άρχισε η αναζήτηση του στην περιοχή από φίλους και γνωστούς.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν Αστυνομικές δυναμεις, η Πυροσβεστική υπηρεσία που χρειάστηκε να κόψει μεγάλο μέρος βλάστησης για να τον απεγκλωβίσουν και ασθενοφόρο, δυστυχώς όμως ήταν αργά.
Από όλες τις παραπάνω υπηρεσίες επισημαίνεται η απόλυτη προσοχή και η πιστή εφαρμογή των κανόνων ασφαλείας για όλους όσους χρησιμοποιούν όπλα στο κυνήγι σε κάθε στιγμή.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή: Strymonikostoday.gr & volvitoday.gr