Νεκρή βρέθηκε γυναίκα κυνηγός λίγες εβδομάδες μετά τις αναφορές ότι είχε δεχτεί απειλές στα social media από ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων.


Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη γυναίκα κυνηγός Melania Capitan λίγες εβδομάδες μετά τις αναφορές ότι είχε δεχτεί απειλές στα social media από ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων. Η ισπανική αστυνομία λέει ότι πρόκειται για αυτοκτονία όμως δεν έχει δοθεί ακόμα στην δημοσιότητα το σημείωμα που άφησε αποχαιρετώντας φίλους κ γνωστούς της στο διαμέρισμα της.
Η Melania Capitan, ήταν γνωστή μπλόγκερ και κυνηγός με χιλιάδες followers κ πολύ γνωστή από τις αναρτήσεις της με πληροφορίες γύρω από το κυνήγι της στην σαβάνα στις οποίες ανέλυε τις τακτικές της στο κυνήγι των μεγάλων αρπακτικών, ενώ ανέβαζε και στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή στην αφρικανική γη κ σε διάφορα άλλα κυνήγια της.
Η νεαρή γυναίκα ζούσε στην Huesca,στην  Aragona κ η δημοτικότητα της στο Facebook  ήταν τόση μεγάλη που αναρτήσεις της είχαν πάνω από 32 χιλιάδες "like.
Ακόμα κ μετά τον θάνατο της δεν σταμάτησαν οι ύβρεις εναντίον της αφού γράφτηκαν μυνήματα στα social media ότι έκανες  <<Χάρη στην ανθρωπότητα>> κ <<Ευχαριστώ τον Θεό που σκοτώθηκες>>
DESCANSA EN PAZ,MELANIA CAPITAN!