Σοκ στη Ροδόπη: Σκυλιά κατασπάραξαν την τουρίστρια ( ;; )!!!...





H άτυχη γυναίκα αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης. Η σορός της είχε κατασπαραχθεί από άγρια σκυλιά.
Τραγική κατάληξη είχε η ιστορία της 63χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης από το απόγευμα της Πέμπτης.


Η 63χρονη γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση από αδέσποτα ζώα, όπως η ίδια είχε κοινοποιήσει ενημερώνοντας τηλεφωνικά την οικογένειά της στο Λονδίνο το απόγευμα της Πέμπτης. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Νωρίς το πρωί ξεκίνησαν σήμερα, για δεύτερη ημέρα, οι προσπάθειες εντοπισμού της: Άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής, του Ορειβατικού Συλλόγου, του Ερυθρού Σταυρού, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων που ήρθαν από την Ορεστιάδα του Έβρου «χτένισαν» την περιοχή από άκρη σε άκρη.
Τελικώς, οι έρευνες εντοπισμού ολοκληρώθηκαν περί τις 10.45 με τους διασώστες να βρίσκουν τη σορό της 63χρονης στην περιοχή του Πύργου Πετρωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σώμα της ήταν σε άθλια κατάσταση, προδίδοντας ότι δέχθηκε επίθεση από άγρια ζώα.
Το επίσημο πόρισμα θα βγει από την ιατροδικαστική εξέταση.


Άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής, του Ορειβατικού Συλλόγου, του Ερυθρού Σταυρού, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων που ήρθαν από την Ορεστιάδα του Έβρου «χτενίζουν» την περιοχή από άκρη σε άκρη. 




Προηγούμενο post:



Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της βρετανίδας τουρίστριας, που αγνοείται από την Πέμπτη στην Μαρώνεια, Ροδόπης. Τα σοκαριστικά ευρήματα που εντοπίστηκαν στην περιοχή έχουν εντείνει τις έρευνες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ – ΜΠΕ, έγγραφα που ανήκουν στην 63χρονη Βρετανίδα τουρίστρια η οποία αναζητείται από το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκαν στην περιοχή των Πετρωτών Ροδόπης. Στην ίδια περιοχή βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία θα εξεταστούν, προκειμένου να ταυτοποιηθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα μέλη φέρουν σημάδια από επίθεση ζώων, ενδεχομένως σκύλων.

Το χρονικό της εξαφάνισης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ η 64χρονη γυναίκα το απόγευμα της Πέμπτης κάλεσε με το κινητό της τηλέφωνο συγγενείς της στο Λονδίνο ζητώντας τους να την βοηθήσουν, καθώς, όπως τους είπε, την είχε δαγκώσει σκύλος.

Οδηγός ταξί είχε παραλάβει την γυναίκα από την Μαρώνεια της Ροδόπης με προορισμό την Μεσημβρία. Εκεί την άφησε στις 10:40. Τελευταία φορά που την είδαν ντόπιοι ήταν στην παραλία των Πετρωτών στις τέσσερις το απόγευμα της Πέμπτης. ...

 


Πηγές: News247.gr ,  xronos.gr    & mixanitouxronou.gr