Σοκαριστικό video: Τραίνο κυνηγά Αρκούδα στις γραμμές…. στην ΒΑ Ρωσία.

bear_run_over_3129729c
Ως  απόλυτη βαρβαρότητα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τούτη η συμπεριφορά Ρώσων μηχανοδηγών Αμαξοστοιχίας (περισσότεροι του ενός), οι οποίοι κυνηγούσαν κυριολεκτικά, ως φαίνεται στο βιντεο παρακάτω, μια άτυχη Αρκούδα που βρέθηκε μπροστα στον συρμό και πάνω στις γραμμές τρένου, μέχρι που την έλιωσε (?) λογικά, κάτω από το βάρος εκατοντάδων τόνων συρμό τραίνου μεταφορών – ευτυχώς ΟΧΙ, ευτυχώς δεν συνέβη κάτι τέτοιο!!!.
Ο άθλιος αυτός τύπος μάλιστα, ανάρτησε και το σχετικό βίντεο στο YouTube με «το κατόρθωμά» τους, όπου κάποιος ακούγεται να φωνάζει κιόλας «λιώσε την». Το περιστατικό συνέβη τις νυχτερινές ώρες Πέμπτης, σε κάποια απόμακρη χιονισμένη ερημιά της ΒΑ Ρωσίας. Η άτυχη αρκούδα εμφανίζεται να τρέχει λίγο μπροστά απο το τραίνο, για όσο μπορεί, ώστε να το αποφύγει που ερχόταν κατά πάνω της.Όταν το τρένο φαίνεται να πατάει την αρκούδα, μια φωνή ακούγεται στο βίντεο να λέει «πάει την καθαρίσαμε». Η ανάρτηση αυτή έχει προκαλέσει φρίκη, σχόλια ποικίλα και χιλιάδες φωνές διαμαρτυρίας, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι διωκτικές αρχές κι ο εισαγγελέας Μεταφορών που διέταξε έρευνα, για την ανακάλυψη των ασυνείδητων μηχανοδηγών.
Δείτε το αποτρόπαιο Video εδώ,  με το βάρβαρο σκεπτικό και πράξη των μηχανοδηγών συρμού της εταιρείας σιδροδρομικών μεταφορών μετάλλων, που έδωσε το ειδησεογραφικό κανάλι «Rossiya 24 » και που καταδίκασε το συμβάν, ονομάτισε μαλιστα ως  ενα «τερατώδες περιστατικό» ακόμη.
Μάλιστα συμπλήρωσε…… στο σημερινό δελτίο της η Αγγλική «The Telegraph».Οι Εισαγγελείς των Μεταφορών στην περιοχή Norilsk, μια σιβηρική πόλη περίπου 3.000 χιλιόμετρα (1.800 μίλια) πιο βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Μόσχας, προς τον Αρκτικό Κύκλο, είπαν ότι ψάχνουν να αντιληφθούν για το τι συνέβη ακριβώς.
Είπαν πιστεύουν ότι το βίντεο έχει γυριστεί γύρω στις 02 π.μ. το ξημέρωμα της Πέμπτης,  στις σιδηροδρομικές γραμμές μεταφορών που χρησιμοποιούνται από την γιγαντιαία εταιρεία μεταλλευτικών μεταφορών- Norilsk Nickel, μάλιστα κάπου στην είσοδο της πόλης Norilsk. «Βλέποντας το βίντεο, έχουμε την εντύπωση ότι το πλήρωμα της αμαξοστοιχίας, φαίνεται πως επιτάχυνε σκόπιμα και δεν προσπαθεί καν να αποφύγει την σύγκρουση με το άτυχο ζωντανό», ως δήλωσε ένας ανώτερος βοηθός στην εισαγγελία μεταφορών της Δυτικής Σιβηρίας, κι είπε στον τηλεοπτικό σταθμό NTV.
«Είμαστε σε διενέργεια ελέγχου όχι επειδή ζητάμε «συγγνώμη μόνον για το συμβάν με την αρκούδα» αλλά και για να ελέγξουμε την νομιμότητα των ενεργειών του πληρώματος του συρμού». Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μεταφορών Norilsk Nickel, είπαν αργότερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Govorit Moskva ότι η αρκούδα  προφανώς επέζησε, όταν χτυπήθηκε από το άροτρο χιονιού που υπάρχει στο μπροστινό μέρος του τρένου.
«Ήρθαμε σε επαφή με τους συναδέλφους μας στην εταιρεία μεταφορών. Μας είπαν (επιβεβαίωσαν) ότι η αρκούδα είναι ζωντανή σίγουρα κάπου στην γύρω περιοχή.
Το δε άροτρο χιονιού στο μπροστινό μέρος χρησιμοποιείται ακριβώς για να καθαρίσει το χιόνι ή αλλα ξένα αντικείμενα, που  τυχόν μπορεί να εμποδίζουν στην διέλευση ενός συρμού, αυτό μάλλον μόλις έριξε (άγκιξε) την αρκούδα πάνω στο χείλος του, την πέταξε εκτός σιδηροτροχιάς»,  δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, προσθέτοντας ότι «το ζώο πιθανότατα δεν πρέπει να υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς κι είναι ζωντανή«.
Ερευνητές & διασώστες θα ψάξουν για την πληγωμένη αρκούδα (πιθανότατα) στην περιοχή, η οποία θα μπορούσε να είναι και επιθετική (πιθανώς), και να εντοπίσουν & εξετάσουν- προληπτικά μην τυχόν γίνει ή συμπεριφερθεί επιθετικά απέναντι στους ανθρώπους, τα παραπάνω ανέφερε το γραφείο ειδήσεων Gazeta.ru site, επικαλούμενη τις συνομιλίες της με το προσωπικό της εταιρείας μεταφορών (της Norilsk Nickel).