ΦΥΣΗ EVER

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΡΥΟ ΠΗΓΑΔΙ 13-5-2018


ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ & ΦΥΛΗΣ
ΕΔΡΑ: ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 31 ΑΧΑΡΝΑΙ - ΤΚ 136 74 - ΤΗΛ./FAX. 210 2463256
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Δ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Email: kinigitikosaxarnon@gmail.com                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το κέφι για προσφορά να περισσεύει από τα μέλη μας και ενθουσιασμό για τη δράση από τους μικρούς μας φίλους, πραγματοποιήσαμε και φέτος τη Κυριακή 13 Μαΐου καθαρισμό κυνηγότοπων, στην  ευρύτερη περιοχή της Πάρνηθας από κάλυκες και ότι άλλου είδους απορρίμματα αφήνουμε και εμείς οι κυνηγοί αλλά και πολλοί «φυσιολάτρες επισκέπτες του βουνού».
Ο καθαρισμός έλαβε χώρα σε δύο διαφορετικές περιοχές στα σύνορα των νομών Αττικής και Βοιωτίας και συγκεκριμένα στη τοποθεσία «Κρύο Πηγάδι» Φυλής.
Ο όγκος των απορριμμάτων που συλλέχθηκαν ήταν αρκετός και ουσιώδης πέρα του συμβολικού χαρακτήρα της προώθησης για την αγάπη στη φύση και την προστασία του περιβάλλοντος.
Με το πέρας της δράσης ακολούθησε εκλεκτό κέρασμα στη Πηγή Φυλής, αφήνοντας ικανοποιημένους τους συμμετέχοντες και δίνοντας ραντεβού για του χρόνου με ακόμη περισσότερες συμμετοχές ευαισθητοποιημένων κυνηγών και όχι μόνο.
Εκ μέρους του Δ.Σ. ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κυνηγούς και στους μικρούς μας φίλους. Στον Σύνδεσμο Προστασίας Πάρνηθας και στον εκπρόσωπο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής μας Βαγγέλη Ρωμανό.
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                          ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ