ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΗΛΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ «SPORTING».


ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ & ΦΥΛΗΣ
ΕΔΡΑ: ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 31 ΑΧΑΡΝΑΙ - ΤΚ 136 74 - ΤΗΛ./FAX. 210 2463256
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Δ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Email: kinigitikosaxarnon@gmail.com                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΗΛΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ «SPORTING».

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αχαρνών προσκαλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στον σκοπευτικό αγώνα πήλινου στόχου κυνηγετικού ενδιαφέροντος «SPORTING», που θα διεξαχθεί μετά από αρκετά χρόνια (δίνοντας μεγάλη χαρά στους κυνηγούς των Αχαρνών και Φυλής), στο Δημοτικό Σκοπευτήριο Αχαρνών τη Κυριακή 27 Μαΐου με τη φιλική αρωγή των μελών του Σκοπευτικού Ομίλου Αχαρνών «Ο ΠΑΡΝΗΣ».
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα, να επικοινωνούν όσον αφορά τις αιτήσεις συμμετοχής, (οι οποίες προβλέπονται αρκετές), στα τηλέφωνα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών  2102463256 και του Κοσμήτορα Δαμάσκου Κώστα 6986223883, έως την Πέμπτη 24 Μαΐου, για τον καλύτερο προγραμματισμό καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι κυνηγοί και σκοπευτές κυνηγοί που θα αγωνιστούν στις επιμέρους κατηγορίες, θα έχουν τη δυνατότητα προπόνησης στο σκοπευτήριο την παραμονή του αγώνα το Σάββατο 26 Μαΐου. Πληροφορίες στο τηλ. 6972404627 Καμπουράκης Στέφανος.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τους διαγωνιζόμενους, να φέρουν την Άδεια Κατοχής Όπλου (ΑΚΚΟ) με το οποίο θα αγωνιστούν, την Άδεια Θήρας, καθώς εφόσον διαθέτουν ωτοασπίδες και προστατευτικά γυαλιά.
Τέλος στους συμμετέχοντες θα κληρωθούν πλούσια δώρα από επαγγελματίες του χώρου μας, καθώς αναμνηστικά και έπαθλα στους νικητές των δύο κατηγοριών κυνηγών και σκοπευτών κυνηγών.         

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                          ΜΑΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ