Benelli 828U : Το σουπερ-ποζε της BENELLI ...VIDEO


H BENELLI αποφάσισε να μπει στο χώρο των δίκαννων και το πρώτο της δημιούργημα το σούπερ ποζέ Benelli 828 U είναι γεγονός.
Το “828” είναι το νούμερο που ταυτίζεται με την ιστορική πόλη του Urbino στον κατάλογο της Unesco της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Το αλληλλεπίθετο 828 U συνδυάζει την τέχνη του παρελθόντος με την τεχνολογία του μέλλοντος. 
Η κομψότητα της έκδοσης Silver του 828 U εκφράζεται μέσα από τις κομψές γραμμές της βάσης, στολισμένη με αυθεντικά σκαλίσματα που εκτείνονται χωρίς διακοπή στο κοντάκι, δημιουργώντας μία αρμονία μορφής μεταξύ διαφορετικών υλικών. Το ξύλινο κοντάκι ενσωματώνει το σύστημα Benelli Progressive Comfort, και με το ειδικό πέλμα και ράχη το κάνουν πολύ αποτελεσματικό στην μείωση της ανάκρουσης και στην αναπήδηση της κάννης. Χαμηλό βάρος, άνεση, σταθερότητα και ευελιξία, όλα αυτά βρήκαν την υπέρτατη έκφρασή τους στο 828 U. Αυτό το γρήγορο και μοντέρνο super pose είναι επίσης εκπληκτικά σταθερό και προσαρμόσιμο για τους κυνηγούς όλων των αναστημάτων και για όλα τα σκοπευτικά στυλ.  Το 828U είναι το μοναδικό Super Pose Που επιτρέπει αλλαγή κλίσεων στο κοντάκι. 
Η καρδιά του αλληλλεπίθετου της Benelli είναι το σύστημα ασφαλείας του από ατσάλι. Αυτή η απλή αλλά έξυπνη σχεδίαση εγγυάται ισχυρή, αξιόπιστη ασφάλεια και ελαχιστοποιεί τη μηχανική πίεση στους πείρους της βάσης. Συνδυάζοντας αυτό το προηγμένο σύστημα κλειδώματος με μία βάση από αλουμίνιο, η Benelli έχει πετύχει τη δημιουργία ενός αλληλλεπίθετου όπλου που ζυγίζει λιγότερο από 3 κιλά αλλά είναι εξαιρετικά ισχυρό και τέλεια ζυγισμένο. 
Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του 828 U είναι η γρήγορη δράση του, ακριβές, συμπαγές, πρακτικό, αξιόπιστο και εύκολο να αφαιρεθεί η σκανδαλοθήκη του. 



Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι : 
  • Αποκλειστικό σύστημα κλειδώματος
  • Αποσπώμενο σύστημα σκανδάλης
  • Ρυθμιζόμενη κλίση στο κοντάκι
  • Εργονομικός μοχλός ανοίγματος του όπλου


 

Δείτε το σε δράση στο κυνήγι!
Δείτε το video..