Με γοργά βήματα ξεκίνησε ο Κυνηγετικός σύλλογος Μουζακίου τις προετοιμασίες για την καινούργια κυνηγετική περίοδο.





Πρόεδρος Αντιπρόεδρος και γραμματέας βρέθηκαν παρόντες στην τοποθέτηση πινακίδων για την απαγόρευση του κυνηγιού περιμετρικά του πύρινα που βρίσκεται ανάμεσα Μουζάκι – Μαυρομμάτι – Γελάνθη και Επισκοπή έτσι ώστε να κατατοπίζονται πλήρως οι κυνηγοί στα σημεία που απαγορεύεται το κυνήγι βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τον εμπλουτισμό της περιοχής μας με φασιανούς κ.α.
Πυρετωδώς προετοιμάστηκε η ανανέωση και αναβάθμιση του Γραφείου μας στον Κυνηγετικό Σύλλογο από μέλη του Συλλόγου και τον πρόεδρο.
Στην συνέχεια, θα επακολουθήσει καθαρισμός από κάλυκες φυσίγγια και σκουπίδια που υπάρχουν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Οξυά-Βλάση, καθώς και τοποθέτηση πινακίδων και κάδων απορριμμάτων για να διατηρήσουμε την περιοχή μας καθαρή.
Παρακαλούνται οι κυνηγοί μετά την αποχώρησή από το κυνήγι τους να μαζεύουν τους κάλυκες και σκουπίδια τους από τον χώρο. Έτσι θα διατηρήσουμε τα δάση μας καθαρά

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Πρέπει όσοι έχουν σκυλιά να τα εφοδιάσουν με τσιπ, εμβόλιο κατά της λύσσας καθώς  και το 7πλούν. Υποχρεωτικά διότι σε ελέγχους υπάρχει μεγάλο πρόστιμο.
Όσοι από τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου επιθυμούν για αυτή την ενέργεια ο Σύλλογος Μουζακίου κατόπιν συνεννόησης με την Κτηνίατρο κυρία Παναγιώτα Βράντζα συμφωνήθηκε το ποσό των 20ευρώ που περιέχει:
  1. Τσιπάρισμα σκύλου
  2. Εμβόλιο κατά της λύσσας
  3. Το 7πλούν εμβόλιο




Τηλέφωνα πληροφοριών:
Πρόεδρος:             Καπούλας Κωνσταντίνος    τηλέφωνο 6983149813
Αντιπρόεδρος :     Γιώτης Λάμπρος                   τηλέφωνο 6974633858
Γραμματέας:         Σαλούστρος Νίκος               τηλέφωνο 6948276273




 Πηγή: MouzakiNews.gr